За нас

Независима данъчна практика

Таксакта е независима консултантска компания, основана от доказани професионалисти и осъществяваща дейност като бутикова данъчна практика. Нашата цел е да предлагаме изчерпателни и практични решения, съобразени с индивидуалните нужди на клиентите ни. Екипът ни се състои от висококвалифицирани данъчни експерти с богат опит и задълбочени познания в данъчната област.

Предоставяме широк кръг от данъчни консултантски услуги, включително корпоративни данъци, трансферно ценообразуване, ДДС, международно данъчно облагане, акцизи, лични данъци и други.

Практичен данъчен съвет

Ние се концентрираме върху това да предложим най-доброто работещо решение за клиента по разбираем, практичен и изчерпателен начин, с внимание към детайла и проактивен подход.

Познаването на спецификите на различни индустрии, като търговия на едро и дребно, електронна търговия, енергетика, петролни продукти, фармацевтичен бизнес, финанси, земеделие, производство и други, ни позволява да предлагаме на нашите клиенти – местни и чуждестранни компании – данъчни услуги с високо качество и иновативни стратегически решения, водещи до намаляване на данъчните рискове и оптимизиране на разходите.

Независими, но свързани

Таксакта е член на редица местни и международни професионални организации, бизнес общности и си сътрудничи с мрежа от независими данъчни консултанти в ЕС и по света, което ни дава бърз достъп до експертно знание в чуждестранните юрисдикции.

Ние често участваме в съвместни проекти с водещи международни данъчни практики и работим в тясно сътрудничество с нашата мрежа от професионалисти в различни държави. Таксакта е един от членовете-основатели на българския клон на IFA (International Fiscal Association). Таня Павлова е съдружник във VAT Forum – европейски форум – мрежа от независими специалисти в областта на ДДС.  Представители на Таксакта участват като лектори в редица международни и местни семинари.

Нашият екип

В областта на данъчните консултации